Cel mai potrivit cadou pentru șeful tău

Să găsești cadoul potrivit pentru șef poate fi simplu dacă darul tău păstrează profesionalismul. Recomandarea este ca acesta să fie util și potrivit pentru birou.

Există un cadou perfect pentru șef, pe care îl poți dărui indiferent de ocazie: Secret Santa, ziua de naștere, Crăciun sau chiar în semn de prețuire pentru sprijinul pe care ți-l oferă.

Agenda – cel mai des folosit instrument de birou, este un cadou foarte apreciat, dacă ține cont de personalitatea primitorului. Ca să îți fie și mai ușor am ales pentru tine câteva modele în funcție de tipul manager pe care l-ai putea avea. Am adăugat și câteva sfaturi despre cum poți îmbunătăți modul de lucru cu acesta – cadou pentru tine 😊

Un alt aspect de care îți recomandăm să ții cont este calitatea. Așadar, am ales brandul Moleskine ce păstrează vie legenda caietului iconic folosit de secole de artiști si autori. Era caietul lui Van Gogh, Picasso sau Hemingway, preferat pentru anonimitatea coperții negre învelite în piele.

În prezent, brandul Moleskine continuă tradiția caietelor negre, dar se adaptaază rigorilor secolului 21. Agendele și caietele nu mai sunt învelite în piele, ci in materiale ecologice, hârtia provine din surse sustenabile care aderă la standardele FSC (pentru protejarea pădurilor) fără a fi prelucrată cu acizi, și o mare parte din produse pot fi reciclate sau refolosite în alt scop.

Cadoul potrivit pentru șeful vizionar

Șeful vizionar știe cum arată viitorul, dar nu știe neapărat cum să ajungeți acolo. Te inspiră și este empatic. Ascultă-i ideile, stabiliți obiectivele și găsește modalități să le atingeți.

Agenda potrivită pentru șeful vizionar: Moleskine 2X-Large Pro Hard Notebook

Tip legătură: cusătură

Material copertă: carton

Număr pagini: 192

Dimensiuni: H: 28,9cm | l: 22,6cm

O găsești pe >> Cărturești.ro

Cadoul potrivit pentru șeful antrenor

Șeful antrenor te motivează să îți atingi potențialul prin conversații provocatoare și obiective clare. Fii deschis și sincer cu privire la provocările pe care le întămpini și nevoile pe care le ai. Setează-ți obiective clare și asumă-ți eșecurile ca lecții pe care trebuie să le înveți.

Agenda potrivită pentru șeful antrenor: Agenda 2020 – Moleskine Pro

Perioada: ianuarie – decembrie 2020

Tip legătură: cusătură

Material copertă: piele ecologică

Număr pagini: 288

Dimensiuni: H: 25cm | l: 19cm

O găsești pe >> Cărturești.ro

Cadoul potrivit pentru șeful permisiv

Șeful permisiv are mai degrabă un stil afiliativ. Se concentrează pe nevoile emoționale ale echipei pentru a trece peste situațiile stresante. Construiește relații cu colegii și învață să oferi și să primești feedback constant.

Agenda potrivită pentru șeful permisiv: Moleskine Star Wars Limited Edition Ships Large Ruled

Tip copertă: Hardcover

Legatură: cusatură

Material copertă: carton

Dimensiuni:H: 21cm | l: 13cm

O găsești pe >> Cărturești.ro

Cadoul potrivit pentru șeful democrat

Șeful democrat este adeptul consensului. Se va asigura mereu că toată echipa este de acord cu obiectivul stabilit. Pentru că prețuiește colaborarea asigură-te că asculți părerile colegilor. Solicită clarificari atunci când nu ești convins.

Agenda potrivită pentru șeful democrat: Agenda Moleskine – Large Ruled Red Notebook and Roller Gel

Tip legătură: cusatură

Material copertă: hârtie

Număr pagini: 144

Dimensiuni:H: 21cm | l: 13cm

O găsești pe >> Cărturești.ro

Cadoul potrivit pentru șeful autoritar

Deși stilul autoritar nu dă rezultate pe termen lung, se poate ca împrejurările să necesite o astfel de abordare. Propune mai multe variante dacă nu ești sigur cu privire la cerință și fii pregătit să execuți cerințele.

Agenda potrivită pentru șeful autoritar: Moleskine Classic Large Notebook Hardcover and Classic Click Roller Pen

O găsești pe >> Cărturești.ro

Cadoul potrivit pentru șeful solicitant

Șeful solicitant va avea mereu așteptări mari. Se va implica atunci când este nevoie de intervenția lui. Va trebui să muncești din greu și să raportezi regulat progresul tău.

Agenda protrivită pentru șeful solicitant: Moleskine Smart Writing Set

Noua generație Moleskine Paper Tablet, Pen+ si aplicatia speciala pentru smartphone este potrivită pentru orice tipologie de șef. Va fi nevoie de contribuția mai multor colegi, prețul fiind ridicat. Cu siguranță însă ideea va fi foarte apreciată.

O găsești pe >> Cărturești.ro